Internetul ofera nenumarate modalitati de petrecere a timpului liber, iar una dintre cele mai distractive este accesarea site-urilor cu jocuri gratuite.

DIVERTISMENT - Pe internetul romanesc se gasesc o multitudine de site-uri care, odata accesate, te fac sa pierzi cateva ore bune din timpul tau, in fata calculatorului. Aceste site-uri sunt cele care gazduiesc jocuri, dintre cele mai variate, care nu necesita crearea unui cont sau platirea vreunei sume de bani pentru a fi jucate.

O simpla cautare pe Google folosind cuvintele cheie "jocuri gratuite" va afisa peste doua milioane de rezultate. Din aceasta multime de site-uri cu jocuri, este greu sa le alegi pe cele mai bune. Pentru a va usura alegerea, am alcatuit o lista a celor mai populare pagini web cu jocuri care sunt accesate de internautii romani. Jocurile de pe cele mai multe site-uri sunt impartite pe categorii. Astfel, exista jocuri de logica, de tip shooting, de tip arcade, jocuri pentru copii, jocuri cu masini si jocuri de gandire.

Majoritatea acestor site-uri sunt sustinute cu ajutorul reclamelor si pentru a le putea vizualiza este nevoie sa instalati aplicatia Flash Player de la Adobe. Dar, odata ce ati rezolvat aceasta mica problema tehnica, veti intra intr-o lume a distractiei la care cu greu veti renunta.

TOP 10 JOCURI ON-LINE GRATUITE

Pozitie Site-uri

1. www.miniclip.ro

2. www.kidsgames247.com

3. www.ejocuri.ro

4. www.jocuri-gratuite.ro

5. www.www.woow.ro

6. www.jocuri.pe-net.info

7 . www.jocuri-fun.ro

8. www.jocuribune.ro

9. www.bizi.ro

10.www.pufulete.ro

Site-urile sunt ordonate aleatoriu.


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.