Stiti ce spune Evesham despre noul sau laptop? “Xtreme in every sense of the word!” Si daca spun ei asta, atunci trebuie sa-i credem pe cuvant! "Frumosul si bestia" Zieo NX600-HDX este fabulos si impunator, atat la exterior, dar mai ales cand vine vorba de componentele alese “pe spranceana” din interior. Monstrul acesta nu se sperie de nimic, cu atat mai putin de cele mai noi jocuri DirectX 10!

The beauty and the beast: O minunatie de notebook!Inca de la inceput trebuie precizat ca NX600 este un notebook cu greutate. In ambele sensuri ale cuvantului, deoarece o asa “fiara” cu display de 17 inch cantareste nu mai putin de 3.95 kg! La exterior, totul neted si frumos. Constructie excelenta, materiale bine alese, dotari de exceptie.

Sa incepem cu LCD-ul care se lauda cu o rezolutie HD 1920x1200 pixeli si tehnologie X-Bright. El raspunde de grafica realista si experienta deosebita din timpul vizionarii unui film. Numai el? Nu, si cardul video NVIDIA GeForce 8700M GT cu 512 MB, desigur! Pe rama display-ului exista si un webcam de 1.3 Mpx, asa, de amuzament.

The beauty and the beast: O minunatie de notebook!Cu ce creier avem de-a face? Il cheama Intel Core 2 Duo X7900 Extreme si se lauda cu 2.8 Ghz si 4 MB memorie cache! La asa procesor, 4 GB memorie RAM DDR2 la 667 Mhz par suficienti..O asa combinatie poate fi fatala multor jocuri care trebuie sa se supuna si sa accepte setari calitative maxime!


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.