Eten ne-a obisnuit in ultima vreme cu smartphone-uri de calitate inalta si functii bogate inghesuite intr-un design stilat ce se preteaza oamenilor rafinati! Terminalele inteligente stau bine in buzunarele businessman-ilor, iar Glofiish M800 nu face exceptie de la regula.

Cand fondurile unui afacerist sunt aproape nelimitate, achizitia unui astfel de telefon este floare la ureche. Pentru noi, muritorii de rand, singura speranta este in Mos Nicolae! Haideti sa ne lustruim pantofii de pe acum, ca minuni se pot intampla oricand..

Eten ne uimeste din nou! Cu M800, o bijuterie de telefon!Ce ne-a pregatit Eten? M800 este la inaltime din multe puncte de vedere. Frontal, ne incanta privirea display-ul generos cu rezolutie VGA, ce poate fi folosit ca touchscreen. Un mecanism slider pe orizontala ascunde tastatura completa QWERTY, care prezinta o dotare mult apreciata, si anume doua LED-uri Caps si Fn, de mare ajutor pentru scrierea cu litere mari si semne de punctuatie. Acum, mesajele lungi contin mai putine greseli!

Sub display, avem un mini-joystick si o tasta cu patru directii, completate de multe alte taste pentru shortcut-uri. Acestea sunt sensibile la atingere, lucru nu tocmai bun din cauza declansarii cu usurinta. Camera foto VGA frontala este o dotare inspirata pentru video apeluri. Nicio grija, exista si una pe partea posterioara, cu o rezolutie de 2 Mpx si functie AutoFocus!

Eten ne uimeste din nou! Cu M800, o bijuterie de telefon!La capitolul conectivitate, Eten nu a uitat nimic! HSDPA, Bluetooth, Wi-Fi, USB..Utilizand un chip SiRFstar III, navigarea asistata prin GPS ne poate scoate din situatii neplacute. Memoria interna poate fi marita dupa bunul plac, folosind carduri TransFlash sau microSD!


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.