Japonezii sunt on-the-top cand vine vorba de tehnologie. Cand vreun telefon de la Sharp sau Panasonic “scapa” pe continentul european, ramanem uimiti fara sa stim ca cele destinate Europei nu se compara nici pe departe cu terminalele pe care le folosesc cu mandrie neobositii pitici. NTT Docomo, operatorul principal din Japonia, isi etaleaza noile talente..

Cele mai tari telefoane din lume! Made in Japan!D905i este construit de Mitsubishi Electric, fiind un mobil slider cu un impresionant display TFT de 3.1 inch cu o rezolutie de 480x864 pixeli! Obiectivul foto de 3.2 Mpx este dotat cu Autofocus si senzor de detectare a miscarii. Cu dimensiuni de 110x49x18.7mm si 132 grame in greutate, D905i se lauda cu peste 200 de ore autonomie in mod 3G si 530 de ore in standby. Sunt disponibile cinci culori: portocaliu, galben, negru metalic, alb si roz!

Cele mai tari telefoane din lume! Made in Japan!F905i, made by Fujitsu, este un clamshell ce ascunde la interior un display generos, botezat “Width Motion”, de 3.2” si 480x864 pixeli rezolutie! In fata avem o camera de 3.2 Mpx cu senzor CMOS, in spate un cititor de amprente pentru autentificare. Restul sunt simple detalii..Masoara doar 108x50x21mm si cantareste 138 de grame! Poate fi achizitionat in una din cele patru culori: albastru, negru, alb si magenta!

Cele mai tari telefoane din lume! Made in Japan!N905i. N vine de la NEC, si asta spune totul. Un display excelent de 3 inch numit “EX Liquid Crystal” ne incanta cu o rezolutie inalta de 480x854 pixeli. Acesta este prevazut si cu un mecanism rotativ, asemanator celui din Nokia N93. Totusi, japonezii au reusit ca minunea sa aiba doar 109x49x19.6mm. Camera de 3.2 Mpx cu autofocus este gata de actiune..Autonomia? 4 ore in 3G este o valoare satisfacatoare. Domnisoarele japoneze il vor aprecia, deoarece poate fi alb, negru, rosu sau roz!

Cele mai tari telefoane din lume! Made in Japan!N905iμ. Da, este acelasi NEC, restilizat, avand o grosime de doar 12.9mm! Display-ul exceptional este prezent si in cazul de fata, insa fara mecanismul rotativ, fiind un “simplu” clamshell. Greutatea de numai 106 grame il face prietenos cu orice buzunar, cel putin in sensul propriu, pentru ca detalii despre pret nu sunt cunoscute inca. Trei culori cunosc pe lume: negru, alb si rosu..


Despre autor:

PlugIn

Citeste articolul integral in PlugIn

Sursa: PlugIn


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.