iNES, furnizor de televiziune prin internet, si-a planificat investitii invaloare de 500.000 de euro anul viitor, orientate catre extinderea reteleiIPTV in vederea asigurarii capacitatii de banda si in lansarea unor noi optiuni si servicii, se arata intr-un comunicat al companiei.
iNES IPTV se va concentra anul viitor pe investitii in lansarea pachetului HD, diversificarea grilei de canale si introducerea de noi facilitati pentru utilizatori. Compania a mai investit 200.000 euro in primul semestru al lui 2007 si va continua acest proces si in 2008. "Anul urmator, iNES IPTV se va concentra pe noi investitii in dezvoltarea retelei de IPTV si pe propunerea unor oferte speciale utilizatorilor IPTV. Avand in vedere ca in 2008 vor avea loc Jocurile Olimpice de la Beijing, iNES IPTV pregateste lansarea serviciului HDTV pentru transmiterea evenimentului sportiv al anului", a declarat operations manager iNES IPTV Division, Radu Rusu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.