Operatorul Orange Romania a achizitionat de la compania americana Tektronix Inc o solutie pentru monitorizarea retelei EDGE/GPRS, solutie care detecteaza si semnaleaza echipelor tehnice problemele care apar pe retea, reprezentantii Orange Romania, citati de NewsIn.

"Pentru a asigura o calitate cat mai buna a serviciilor de date mobile oferite clientilor sai, Orange Romania a achizitionat de la Tektronix o solutie de monitorizare a retelei EDGE/GPRS. Solutia monitorizeaza diversi parametri, precum viteza de transfer sau stabilitatea conexiunii", au spus pentru oficialii Orange Romania.

Ei au precizat ca solutia este utila daca intr-o anumita zona, reteaua EDGE/GPRS nu functioneaza la parametri optimi. Acest lucru este semnalat cu ajutorul solutiei de monitorizare, iar echipa tehnica poate interveni pentru remedierea situatiei in cel mai scurt timp. Operatorul nu a putut oferi date financiare legate de contract.

Compania americana Tektronix, Inc este un furnizor mondial de solutii pentru managementul retelelor de comunicati si diagnoza. Solutiile de masurare si monitorizare se adreseaza industriei telecomunicatiilor, a semiconductorilor si computerelor. Compania opereaza in 19 tari si are in jurul a 4.500 de angajati.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.