Unul din cinci britanici care folosesc internetul are conturi pe retelele de socializare Facebook sau MySpace
Avand in vedere faptul ca unul din cinci britanicii care folosesc internetul are conturi pe retelele de socializare Facebook sau MySpace (dupa un raport efectuat de Nielsen NetRating), TimesOnline a publicat un material destinat exclusiv alternativelor la cele doua mega-site-uri. Contrar parerii generale,arata un studiul efectuat de ComScore, nu doar adolescentii sunt cuprinsi de virusul retelelor de socializare, ci si adultii (aproape o treime dintre utilizatorii Facebook au varste cuprinse intre 35 si 54 de ani), printre acestia numarandu-se si celebritati ca Sienna Miller si Boris Johnson.

Cu toate acestea, daca te limitezi la aceste site-uri mari (Facebook, MySpace), precizeaza TimesOnline, s-ar putea sa ratezi multe lucruri bune care se intampla in lumea internautica. In prezent sunt sute de retele de socializare specializate pe zone de interes. Saptamana trecuta Kylie Minogue a lansat o retea de socializare dedicata fanilor sai, www.kyliekonnect.com. Sunt site-uri speciale pentru iubitorii de animale (www.dogster.co.uk), pentru fani ai fotbalului (www.joga.com), si exista chiar si un site pentru designerii de tricouri (www.threadless.com). Lumea virtuala a retelelor de socializare este in continua expansiune, asa ca Times ne recomanda sa nu ne limitam la cele mai populare si sa cautam site-ul care ni se potriveste "ca o manusa"


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.