Romtelecom a inaugurat ieri la Timisoara un magazin, dupa o investitie de 90.000 euro, iar in urmatoarele luni va mai deschide inca cinci astfel de magazine, tinta pentru 2008 fiind sa deschida 40 de magazine

Romtelecom si-a propus sa deschida 40 de magazine anul viitor "Ne-am propus ca anul viitor sa deschidem alte 40 de magazine. Clientii nostri au nevoie de spatii unde pot afla tot ce ii poate interesa legat de companie si serviciile sale", a declarat directorul general Romtelecom, Yorgos Ioannidis.

Romtelecom a deschis luni un nou magazin in Timisoara, urmand ca in urmatoarele luni sa inaugureze alte cinci magazine noi in Galati, Cluj-Napoca, Brasov, Turda si Braila, care se adauga celui deja deschis la Tirgu Mures.

Noile magazine Romtelecom sunt dotate cu sistem wireless de acces la Internet, plasme, laptopuri, pe care clientii vor putea testa gratuit serviciile de Internet si televiziune ale companiei, atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru companiile mici si mijlocii. In aceste magazine sunt prezentate si pachetele My Office, care furnizeaza companiilor mici si mijlocii o solutie la cheie nu numai pentru serviciile de comunicatii, dar si pentru echipamentele necesare.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.