Compania clujeana Arobs Transilvania, prima firma din Romania care a adus telefonul Apple iPhone la noi in tara, estimeaza ca va comercializa circa 300 de exemplare ale dispozitivului iPod Touch pana la sfarsitul anului, au declarat reprezentantii companiei.

Firma clujeana va importa iPod Touch de la aceeasi companie americana de la care achizitioneaza si telefoanele iPhone, iar la vanzare in Romania aparatul va fi disponibil de luni, 12 noiembrie, a precizat directorul Arobs Transilvania Software.

Arobs este a doua companie romaneasca care importa si vinde iPod Touch, dupa firma iStyle, care este practic reteaua prin care compania Integrated Romanian Information Systems (I.R.I.S.) - importatorul si distribuitorul oficial al Apple in Romania - comercializeaza produsele firmei americane.

Apple iPod Touch este disponibil in Romania in versiunile de 8 GB si de 16 GB, iar preturile sunt cuprinse intre 1.099 lei (pentru versiunea de 8 GB) si 1.474 lei (pentru versiunea de 16 GB), in functie de firma de la care este cumparat. Preturile de vanzare ale dispozitivului in Statele Unite sunt de 299 de dolari (aproximativ 698 de lei) si de 399 de dolari (aproximativ 931 de lei).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.