IT&C 1 Noiembrie 2007 01:47
Comitetul Casei Reprezentantilor din SUA ia in considerare tot mai serios cererile politiei si ale companiilor de vanzari retail privind precizarea obligatorie a numerelor de serie pentru vanzarile de bunuri prin licitatii eBay
Membrii Comitetului au declarat ca problema furturilor din magazine a devenit foarte grava, pierderile magazinelor retail din SUA ridicandu-se la 30 de miliarde de dolari pe an.

Dl. Brad Brekke, fost agent FBI si vicepresedinte al departamentului de protectie al magazinelor Target, a apreciat ca aceasta abordare este necesara pentru a identifica vanzatorii care ofera bunuri in cantitati mari si pentru a colecta si verifica numerele de inregistrare unice. Acesta a declarat ca magazinele mari sunt tinta unor grupuri organizate care folosesc site-uri web, case de amanet si targuri pentru a vinde bunurile furate. Dl. Brekke a apreciat ca site-urile web pot adopta unele masuri simple pentru a face viata grea acestor infractori.


Despre autor:

Sursa: Gecadnet.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.