Operatorul de telefonie mobila Orange Romania estimeaza ca va incheia anul 2007 cu venituri de 1,2 miliarde euro, in crestere cu 11% fata de anul trecut, iar la finalul lui septembrie a ajuns la 9,31 milioane de clienti

Orange Romania: Afaceri de 326 mil. euro in T3 Orange Romania a avut in trimestrul trei venituri de 326 milioane euro, in crestere cu 24,2% comparativ cu aceeasi perioada a anului, venitul mediu pe utilizator fiind de 11 euro.

"O crestere de 700.000 de clienti inseamna pentru Orange Romania cea mai mare crestere inregistrata intr-un trimestru in cei zece ani de activitate pe piata romaneasca. Orange continua sa investeasca sustinut in extinderea retelei broadband. Tinand cont de specificul pietei locale, faptul ca avem deja peste o jumatate de milion de clienti broadband este remarcabil. Dorim sa ne pastram dinamismul si pozitia puternica pe voce si date. Am incredere ca si al patrulea trimestru va merge foarte bine si estimam ca vom incheia anul cu venituri de 1,2 miliarde de euro", a declarat directorul executiv Orange Romania, Richard Moat.

Numarul clientilor de broadband mobil a ajuns la 504,000 la sfarsitul lunii septembrie 2007, una dintre prioritatile companiei fiind dezvoltarea accelerata a retelei broadband. La sfarsitul trimestrului trei, reteaua GSM si EDGE a Orange Romania acoperea 81,28% din teritoriul Romaniei si 96,88% din populatie, iar serviciile 3G si 3G+ erau disponibile in 42 de orase, acoperind 34,31% populatie si 2,42% teritoriu.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.