Facturile Cosmote pot fi platite si prin Citibank Romania, prin intermediul serviciilor de plata in numerar UniKasa si Easy Payments

"Introducerea acestor noi optiuni de plata a facturilor prin intermediul retelei Citi, care ofera operatiuni simple, sigure si rapide, face parte dintre preocuparile noastre constante de a imbunatati serviciile post-vanzare oferite clientilor nostri din toata tara”, a declarat managerul departamentului credit control al Cosmote Romania, Anca Ghimpeteanu.

Aceste servicii pot fi folosite gratuit de catre toti utilizatorii Cosmote, indiferent daca sunt clienti Citi sau nu. Cele doua optiuni de plata cu numerar sunt disponibile in peste 50 de locatii din tara. Serviciul Unikasa ofera clientilor Cosmote puncte de plata a facturilor in 14 magazine Domo din Bucuresti, Bacau si Constanta, la care se adauga si 19 benzinarii Agip.

Easy Payments este un sistem automat de plati cu numerar, bazat pe o varianta a bancomatelor traditionale a caror functie de eliberare numerar este inlocuita cu cea de depunere. Serviciul UniKasa a fost lansat in toamna anului 2004, Romania fiind cea de-a doua tara, dupa Polonia, in care Citi a introdus acest sistem de plata a facturilor. Citi a lansat Easy Payments in 2000 si a fost prima banca pe piata romaneasca care a oferit un sistem automat de plati cu numerar.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.