Apple a anuntat ca noua versiune a sistemului de operare Macintosh va fi comercializata incepand cu 26 octombrie, cu o intarziere de patru luni fata de data initial stabilita, datorita directionarii resurselor de dezvoltare catre iPhone, produs lansat la finalul lui iunie

Noua versiune a sistemului de operare al Apple, numita Leopard, va costa 129 de dolari pentru o licenta individuala si 199 de dolari pentru pachetul de familie care poate fi instalat pe maxim cinci PC-uri dintr-o locuinta.

Aceasta este a sasea versiune a sistemului de operare OS X in sase ani, o strategie diferita de compania Microsoft care si-a imbunatatit sistemul de operare Windows la o distanta de mai bine de cinci ani.

"Aceasta lansare va fi inca un moment bun pentru companie, care a avut o pozitie buna pe piata in ultimii ani", a declarat vicepresedintele de marketing al companiei Apple, Phil Schiller.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.