Piata de servicii Triple Play din Romania a atins la sfarsitul lunii iunie 4,5 milioane de conexiuni la internet, ajungandu-se in prima jumatate a anului la o crestere cu 78,2% fata de aceeasi perioada a anului trecut, rata de penetrare pe piata locala fiind de 21%

Piata de servicii Triple Play din Romania: 4,5 mil conexiuni la internet "Evolutia numarului de conexiuni la Internet inregistrata in iunie 2007 reprezinta un factor mai mult decat incurajator pentru evolutia pietei serviciilor Triple Play din Romania. Dorinta de gestionare optima a timpului personal de catre consumatori si includerea a trei servicii necesare, interactive, care ofera utilizatorilor posibilitatea de personalizare sunt factori care vor contribui cu siguranta la dezvoltarea segmentului de servicii integrate la nivel local", a declarat Operations Manager iNES IPTV Division, Radu Rusu.

Pachetul de servicii Triple Play de la iNES IPTV cuprinde televiziune prin IP (Internet Protocol), telefonie si Internet. Folosind cel mai performant tip de conexiune, de tip FTTH (Fiber to the Home), serviciul IPTV pune la dispozitia utilizatorilor peste 100 de canale TV digitale, cu optiuni precum Timeshifting (re-vizionarea emisiunilor transmise cu pana la 48 de ore in urma), Ghid Interactiv de Programe, sunet Dolby Digital, Control Parental si conexiunea la Internet.

Potrivit unui studiu dat publicitatii de catre Forester Research in 2006, 36% dintre europenii care nu optasera inca pentru Triple Play se declarau interesati de acest pachet de servicii. Francezii s-au aratat cei mai entuziasti dintre europeni cu privire la serviciile Triple Play, 50% dintre persoanele intervievate si 60% dintre cele care au conexiune High-Speed la Internet sustinand ca sunt foarte interesate de pachetul de servicii Triple Play.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.