Operatorul de telefonie Vodafone va avea, in Romania, incepand cu luna aprilie 2008, infrastructura de retea comuna pentru toate serviciile sale -2G, 3G, voce fixa si date fixe- prin trecerea catre o infrastructura de retea bazata in totalitate pe protocolul IP
Procesul de migrare spre infrastructura de retea bazata pe protocolul IP se va incheia in luna aprilie. Pentru aceasta operatiune, Vodaone Romania a ales compania Huawei Technologies, principalul producator de echipamente de comunicatii din China.

"Vodafone Romania a decis trecerea la o infrastructura de retea bazata in totalitate pe protocol IP, implementand ultimele tehnologii si standarde ale industriei de telecomunicatii. (...) Acest proiect ne va permite sa oferim in continuare clientilor nostri servicii bazate pe o retea flexibila si fiabila", a declarat seful departamentului tehnic in cadrul Vodafone Romania, Vishant Vora.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.