IT&C 1 Octombrie 2007 01:10
Cei care se plang cel mai frecvent ca solutia antivirus le incetineste calculatorul si ca le mananca resurse importante pot avea acum motive de bucurie. Noua suita de securitate IT, BitDefender 2008, a fost imbogatita cu noi functionalitati si produse, printre care sunt si unele proiectate sa minimizeze incarcarea sistemului si sa nu aiba nici un impact asupra incarcarii conexiunii.
Inca o veste buna: avem libertatea de a proteja trei calculatoare in baza unei singure licente achizitionate. Cu alte cuvinte, o data cu lansarea noului produs, BitDefender a modificat si oferta comerciala pentru solutiile sale de securitate desktop, pentru ca un studiu efectuat de companie a relevat faptul ca o mare parte din clientii sai detin doua sau trei calculatoare. Nu e chiar o idee noua in piata, iar alti producatori din domeniu - cum ar fi Symantec - procedeaza la fel, dar este, evident, binevenita.
Practic, linia de produse 2008 include BitDefender Antivirus 2008, BitDefender Internet Security 2008 si BitDefender Total Security 2008, iar producatorul spune ca a fost creata pentru a proteja o larga varietate de utilizatori PC, de la utilizatori fara experienta pana la utilizatori avansati.
De aceea, noua interfata a tuturor produselor ofera un acces mult simplificat catre toate functionalitatile imbunatatite ale produsului. Care sunt, mai exact, acestea? In primul rand, ni se promite o protectie antivirus in timp real - cu update automat la fiecare ora, dar si una proactiva, prin utilizarea tehnologiilor proprietare de detectie avansata B-Have.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.