Operatorul Vodafone Romania a anuntat preluarea tuturor locattilor si operatiunilor postpaid ale companiei Petrocom D&V, fost dealer Vodafone, iar tranzactia va fi oficial finalizata pana la 17 septembrie.

Petrocom D&V a fost dealer exclusiv al Vodafone in perioada ianuarie 2001 - septembrie 2007. in urma achizitiei, Vodafone Romania va prelua operatiunile postpaid, precum si cele 55 de magazine detinute de Petrocom D&V in Bucuresti si in 25 de judete.

Distributia de prepaid va fi operata in continuare de catre una din firmele detinute de fostul proprietar al Petrocom D&V, logistica celor doua activitati fiind diferita, potrivit oficialilor Vodafone.

“Aceasta achizitie sustine strategia Vodafone Romania, de dezvoltare continua a retelei de distributie la nivel national. Prezenta puternica a Petrocom in majoritatea regiunilor tarii, precum si experienta sa ca distribuitor exclusiv al produselor si serviciilor Vodafone, au fost factori importanti pentru incheierea acestei tranzactii. Strategia Vodafone Romania este sa mentina un raport echilibrat intre reteaua de magazine proprii si retelele de magazine ale dealerilor sai”, a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.