IT&C 25 August 2007 00:53
Dupa ce si-au achizitionat masini de sute de mii de euro si celulare cu platina, romanii pot sa-si aseze acum in bucatarie si frigidere cu cristale. In lumea larga, produsele IT&C incrustate cu cristale tind sa acopere toate domeniile.
Pentru oamenii cu fite, industria trebuie sa fie tot timpul pregatita sa vina cu noutati. Gradele de plictis le-au intrecut de mult pe cele ale alcoolului rafinat. Intalnirea dintre producatorii de electronice si electrocasnice si cei din industria de lux are deja vechime. Acum gasim pana si stickuri USB cu cristale, mp3 playere, telefoane mobile, laptopuri sau frigidere. Iata ca piata romaneasca este "receptiva" la industria de lux si din domeniul IT&C. Pentru pretentioasa clasa imbogatita de pe la noi este acum disponibil frigiderul cu cristale Swarovski. Este opera celebrului pictor coreean Seung-rim Ha, care a revolutionat designul produselor LG. Pe langa panoul cu decoratiuni florale si cristale, dispozitivul prezinta comenzi "Soft Touch": LCD albastru/LED verde, sistem de gheata Xtra, Spaceminibar "Soft Touch". Pretul frigiderului LG este de 8.000 de lei.

ZORNAIE PRIN BUZUNARE. Mai toti producatorii de telefoane mobile scot si versiuni limitate pentru persoanele sofisticate. Pentru gama Vertu de la Nokia, periodic apar noi modele poleite cu aur sau platina. Alti producatori prefera colaborarea cu Dolce & Gabbana (Motorola RAZR V3i Gold). Chiar si Siemens a avut un model cu cristale Swarovski, SL65 Escada. Dar se pare ca asocierea nu le-a purtat noroc. Recent, cei de la Samsung au prezentat un model care are o carcasa cu asemenea cristale. Este vorba despre versiunea U708.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.