IT&C 23 August 2007 23:26
Skype a oferit noi clarificari privind intreruperea serviciilor sale in cursul saptamanii trecute si a precizat ca nu patch-urile Microsoft au fost cauza evenimentului.

Acest lucru a fost explicat si in blog -ul postat in 20 august privind incidentul produs. Microsoft Windows Update a fost doar un catalizator si nu cauza intreruperii serviciilor Skype:

"Nu invinuim pe nimeni in afara de noi. Patch-urile Microsoft Update au fost doar un declansator - catalizator al unei succesiuni de evenimente care au dus la intreruperea Skype, si nu cauza acestora. Specialistii Microsoft au fost de mare ajutor si ne-au sprijinit pe toata durata incidentului.

Numarul mare de reporniri dupa instalarea update-urilor au afectat resursele de retea ale Skype. Acestea au provocat un flood de solicitari de logare care, in combinatie cu lipsa resurselor retelei peer-to-peer, au declansat o reactie in lant cu impact critic


Despre autor:

Sursa: Gecadnet.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.