IT&C 1 August 2007 12:22
Networker Web Acces Client ofera companiilor un sistem sigur instant messaging on-demand, pentru a beneficia la maxim de avantajele oferite de utilizarea mesageriei instant in afaceri. Networker Web Access Client ofera o alternativa sigura la mesageria peer-to-peer, oferind de asemenea un set complet de functii Networker fara a fi necesara descarcarea software-ului, anunta site-ul Smartnews.
Clientul instant messaging este gazduit pe un server central dedicat care ofera o criptare 128-bit combinata cu un sistem antivirus integrat. Cu tehnologia Networker, public instant messaging gateway comunica cu serverul Networker, care la randul sau comunica cu clientul Networker. Asta inseamna ca utilizatorii sistemului Networker pot comunica in siguranta cu sistemele de mesagerie bazate pe webmail.

Networker Web Acces de la Presence Networks este un serviciu instant messaging bazat pe browser, care nu necesita ca utilizatorul sa descarce software-ul si protejeaza companiile de bresele de securitate. Conturile de mesagerie instant bazate pe webmail, precum cele de la AOL si Yahoo, sunt inevitabil deschise breselor de securitate deoarece se bazeaza pe tehnologia peer-to-peer. Neteworker Web Access Client costa 40 lire sterline pe an per utilizator.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.