IT&C 24 Iulie 2007 15:51
Compania britanica de servicii software de sanatate EMIS a lansat un nou serviciu prin care britanicii isi pot face programare la medicul de familie prin intermediul televizorului sau al telefonului mobil, informeaza site-ul BBC, citat de NewsIn.

Britanicii pot face programarea utilizand telecomanda serviciului de televiziune digitala sau telefoanele mobile cu acces la internet.

Reprezentantii companiei au declarat ca au lansat serviciul pentru ca doresc sa reduca aglomeratia din cabinetele medicale. Ei au mai spus ca vor include, in viitor, si alte optiuni pentru acest serviciu, precum reinnoirea automata a retetei medicale prin intermediul televizorului sau a telefoanelor mobile si obtinerea de informatii despre sanatatea unor pacienti.

EMIS (Egton Medical Information Systems) este o companie de software care realizeaza programe de computer pentru peste jumatate din cabinetele medicale din Marea Britanie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.