IT&C 19 Iulie 2007 00:32
La E3 2007 au fost anuntate jocurile video care vor face toamna interesanta.

Ultima parte a anului 2007 se anunta a fi una foarte agitata, din punctul de vedere al lansarilor de jocuri video. Publicatia „PC World“ a creat lista celor mai asteptate 15 jocuri video din acest an, pe baza anunturilor facute la E3 (Electronic Entertainment Expo - cea mai mare expozitie de jocuri video din lume). Sa vedem care sint acestea.

Halo 3 este cel mai asteptat joc al anului 2007. Versiunea pentru Xbox 360 apare in septembrie, iar succesul sau este garantat. Chiar daca unii gameri au fost dezamagiti de versiunea de multiplayer beta, toti asteapta versiunea solo si spera sa fie cel putin la fel de buna precum originalul din 2001.

Crysis, varianta pentru PC, apare in septembrie 2007. Un fel de continuare a Far Cry de la Crytek, de la Crysis se asteapta cea mai buna grafica vazuta vreodata pe PC. Mediul inconjurator poate fi modificat in lupta, iar inamicul intelege perfect relatia sa cu obiectele din jur.

Grand Theft Auto IV pentru PS3 si Xbox 360 apare in octombrie 2007. Continuarea celebrei serii de la Rockstar are loc in Liberty City in 2007 si este probabil cea mai detaliata simulare a orasului New York din istorie.

Super Mario Galaxy pentru consola Wii vine in noiembrie si este realizat de insusi creatorul Mario, Shigeru Miyamoto. De aceasta data, pentru a controla personajul va trebui sa folositi celebra Wii Remote.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.