IT&C 13 Iulie 2007 13:00
LG Electronics si YouTube au semnat un parteneriat conform caruia serviciile oferite de YouTube vor putea fi folosite direct de pe telefoanele LG, terminalele fiind disponibile la nivel mondial pana la sfarsitul anului, informeaza NewsIn.
Pentru a adapta terminalele la aceste functii, compania LG va aplica o noua interfata, cu scopul de a usura accesarea si descarcarea continutului video. Aceste terminale sunt optimizate pentru serviciul YouTube.
Primul anunt referitor la furnizarea unor servicii Google preinstalate pe terminalele LG a avut loc in martie 2007. LG a lansat recent LG-KS10, terminal care ofera Google search, Gmail si Google Maps direct pe telefonul mobil.

LG Electronics se afla pe piata din Romania incepand din anul 1990 prin intermediul distribuitorilor, iar din 2004 ca LG Electronics Romania. Compania a avut anul trecut o cifra de afaceri de 75 de milioane euro, iar anul acesta estimeaza 100 milioane euro. LG se preocupa indeosebi de segmentul premium al produselor electronice, electrocasnice si de telefonie mobila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.