IT&C 7 Iulie 2007 11:09
Reprezentantii postului de televiziune francez TF1 au infirmat zvonurile aparute in ultimele 24 de ore in presa internationala, declarand ca Youtube si Dailymotion nu au fost actionate in justitie.

TF1 dezminte acuzatiile impotriva YouTube si Dailymotion Lider pe piata televiziunii gratuite in Franta si in Europa, postul de televiziune, TF1 a dezmintit acuzatiile aduse impotriva site-urilor YouTube si Dailymotion, anunta publicatia franceza Le Figaro.

Reprezentantii postului francez au declarat, ca si ceilalti editori, ca isi pun problema unei strategii de stopare a pirateriei si ca studiaza toate variantele posibile, printre care si negocierea.

TF1 dezminte astfel informatia conform careia ar fi depus o plangere impotriva celor doua site-uri pentru folosirea, in cunostinta de cauza, unor imagini, emisiuni si seriale tv fara a detine drepturile de autor.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.