IT&C 30 Iunie 2007 23:50
Serviciul BlackBerry al Orange Romania este disponibil de marti si in tarile cu care firma are acord de roaming, la un pret de 24 de euro lunar, fara TVA, valoare care include patru MB pentru primirea si trimiterea de mesaje de posta electronica, anunta NewsIn.

BlackBerry, disponibil si in roaming la Orange Romania Numarul clientilor Orange Romania care utilizeaza in prezent serviciile Blackberry a crescut cu aproximativ 50% fata de inceputul anului, au afirmat reprezentantii companiei. Orange Romania are incheiate acorduri de roaming cu peste 280 de operatori din 130 tari.

Celalalt jucator din telecom care ofera serviciul de roaming pentru BlackBerry este Vodafone Romania. Aici, serviciul e disponibil din noiembrie 2006, cu trafic nelimitat, la pretul de 49 de euro pe luna.

Vanzarile BlackBerry la nivel mondial din ultimele trei luni au fost cu 76,5% mai mari decat in perioada similara a anului trecut, atingand 1,08 miliarde dolari. Numarul utilizatorilor a sporit in ultimele trei luni cu 1,2 milioane, atingand un numar total de noua milioane de abonati.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.