IT&C 29 Iunie 2007 00:10

A venit vara, un anotimp cum nu se poate mai potrivit intocmirii de statistici. Unul dintre cele mai asteptate clasamente in SUA este Ten Worst Jobs - Cele mai rele 10 slujbe - publicat de revista Popular Science. In acest an lista celor mai oribile ocupatii din domenii stiintifice a captat atentia cititorilor prin includerea categoriei "Infanterist de Securitate Microsoft".

Sa lucrezi la Microsoft Security Response Centre (MSRC), in opinia redactorilor Popular Science , este ca si cum ai purta o pancarta pe care este scris "La dispozitia hackerilor". "Este o munca istovitoare. Pentru majoritatea hackerilor, compromiterea aplicatiilor Microsoft echivaleaza cu distrugerea Death Star; prin urmare, asaltul este necontenit."

Popular Science plaseaza o astfel de slujba la Redmond pe locul 6, mai rau clasata decat ocupatii cum ar fi cercetator stiintific al materiilor reziduale eliminate de balene, specialist in descompunerea cadavrelor, medic ce se ocupa cu analiza probelor de dopaj in competitiile sportive si voluntar pentru studierea efectelor asupra sanatatii ale traiului in conditii de gravitatie zero.


Despre autor:

Sursa: Gecadnet.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.