IT&C 29 Iunie 2007 00:05
Mult asteptata lansare pe piata a telefonului iPhone se produce astazi in toate magazinele Apple si ale operatorului mobil AT&T de pe teritorul Statelor Unite ale Americii. Cozile s-au format de cateva zile in fata unor magazine, unii oameni calatorind de la mii de kilometri pentru a intra in posesia telefonului.

Dupa o calatorie de aproximativ sase ore cu avionul, Andrei Brostescu, roman care locuieste si studiaza in Batton Rouge, langa New Orleans, a ajuns la New York, "tintind" magazinul Apple de pe Fifth Avenue si
gandindu-se ca, fiind cel mai mare centru comercial al companiei, aici se vor vinde mai multe aparate.

"Am cheltuit destul de mult pentru ceea ce prietenii mei considera un moft, insa voi avea un iPhone inainte ca acesta sa ajunga in Europa", a spus Brostescu. Pe langa acesti bani, el va mai trebui sa stea si cateva zile in strada, langa multe alte persoane care au inceput deja sa formeze o coada in fata magazinului de pe Fifth Avenue. "Este un fel de camping. Lumea bea, mananca, doarme, este ca si cum am fi acasa", a mai spus romanul.

Desi deschis 24 de ore din 24, astazi usile magazinului Apple vor fi inchise intre orele 14 si 18, moment dupa care se vor deschide, iar batalia pentru a pune mana pe un iPhone abia atunci va incepe.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.