IT&C 26 Iunie 2007 16:08
Yahoo isi revizuieste sistemul de publicitate in SUA, in incercarea de a-si revitaliza afacerea, anunta BBC.

Compania isi va imbina serviciile publicitare de display si cautare pe internet, pentru o mai buna functionabilitate. Serviciul combinat va vinde anunturi publicitare sub diferite formate si va contribui considerabil la cresterea veniturilor companiei, care are ca principala sursa de finantare publicitatea.

Conducerea Yahoo vrea sa se axeze pe sistemul publicitar pe mai multe platforme, combinand spoturi video cu bannere traditionale si cu optiunea de cautare pe internet. "Combinate, cele doua sisteme de operatiuni vor da rezultate mult mai bune decat ar fi reusit separat", a declarat Gregory Coleman, vicepresedinte executiv pentru vanzari globale.

Ca urmare a acestei miscari in sistemul de publicitate, directorul de vanzari in SUA al companiei Yahoo, Wenda Harris Millard, va demisiona. Noua functie combinata de advertising va fi condusa de directorul executiv David Karnstedt.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.