IT&C 25 Iunie 2007 14:58
Vodafone Romania lanseaza o noua solutie de e-mail mobil, numita Windows Mobile E-mail. Aceasta este disponibila pe doua tipuri de telefone mobile cu care utilizatorii au acees la contul de e-mail al companiei, internet, calendar, lista de contacte, si alte aplicatii, informeaza NewsIn.

Solutia Windows Mobile E-mail, destinata in special companiilor, este disponibila clientilor operatorului pe doua modele de telefoane mobile: Samsung BlackJack i600 si Vodafone 1210. Samsung BlackJack i600 este disponibil clientilor la pretul de 299 dolari, cu abonament pe durata de doi ani si la 339 dolari, cu abonament pe un an.

Pe de alta parte, Vodafone 1210 poate fi achizitionat la pretul de 149 de dolari, cu abonament pe doi ani si la 189 de dolari, cu abonament pe un an. Preturile nu includ TVA.

Vodafone Romania ofera trei pachete pentru activarea solutiei Windows Mobile E-mail, adaptate nevoilor specifice de trafic: Vodafone MPE, cu 20 MB trafic inclus, la 18 dolari / luna; Vodafone MPE National, cu 50 MB trafic inclus, la 24de dolari/ luna si Vodafone MPE Roaming, cu 50 MB trafic national inclus si 3 MB trafic in roaming, la tariful de 49 dolari/ luna.Traficul suplimentar se tarifeaza cu 0,30dolari / MB.

Clientii care isi activeaza solutia Windows Mobile E-mail pana la 25 septembrie 2007, beneficiaza de abonament gratuit timp de o luna pentru oricare dintre cele trei pachete disponibile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.