Cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, Nokia, a anutat miercuri reorganizarea companiei in trei divizii, cu scopul de a beneficia de pe urma noilor arii de extindere si pentru a-si majora eficienta, relateaza Reuters.

Conform noii structuri, care va intra in vigoare incepand cu data de 1 ianuarie 2008, compania finlandeza va fi divizata in trei unitati - Dispozitive, Servicii si Software si Piete.

Aceasta structura o va inlocui pe cea prezenta, formata din - Telefoane Mobile - care produce cele mai ieftine modele de telefon, Solutii de Afaceri - destinata pietei de afaceri si Multimedia - ce produce telefoane mobile dotate cu aparat foto si playere muzicale, anunta NewsIn.

Nokia a declarat ca aceasta noua structura va permite o administrare mai eficienta a liniei sale de produse, va creste viteza de introducere pe piata a unor noi modele si va imbunatati eficienta in ceea ce priveste marketingul si dezvoltarea de produse noi.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.