Microsoft Romania a anuntat ca va extinde la nivel national programul de licentiere Office Prepaid 2007, incepand cu data de 1 iulie 2007.
Acesta ofera posibilitatea folosirii intregii puteri a aplicatiilor originale din suita Microsoft Office Professional 2007 in schimbul a 79 RON cu TVA - cat costa o cartela preplatita ce asigura dreptul de utilizare a lor pentru o perioada de trei luni. Toti cei care intentioneaza sa utilizeze intermitent aceste programe pot solicita in momentul cand achizitioneaza un PC nou sa li se preinstaleze gratuit pachetul de aplicatii, urmand sa plateasca pe masura ce il folosesc. Ei il vor putea testa fara nici o obligatie timp de 60 de zile, dupa care se pot decide daca vor sa cumpere sau nu licenta, fara insa sa depaseasca 90 de zile de la cumpararea computerului. Activarea necesita conexiune la Internet, iar la expirarea perioadei de abonare, daca nu se extinde perioada de subscriptie, softul va trece in modul de functionalitate redusa. Utilizatorii vor putea vedea si tipari documentele deja existente, dar nu vor putea sa creeze documente noi sau sa le modifice pe cele existente inainte de reinnoirea abonamentului.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.