Primele 25 de companii din Romania au alocat anul acesta un buget de 270 de milioane de euro pentru domeniul IT&C, cu 23% mai mult ca anul trecut, in principal datorita cresterii economice generale, potrivit unui studiu publicat de asociatia directorilor de IT din firmele mari, CIO Council.

Bugetele IT ale primelor 25 de companii din Romania totalizeaza 270 de mil. euro "Companiile mari dispun anul acesta de bugete marite pentru IT, ca rezultat al cresterii economice din Romania, care a determinat firmele sa fie mai putin stricte in ceea ce priveste cheltuielile cu infrastructura IT&C", a declarat, citat de NewsIn, presedintele CIO Council, Felix Enescu.

De asemenea, directorii generali ai companiilor incep sa inteleaga ca segmentul IT este un element esential pentru operatiunile de afaceri, a mai spus Enescu.

O mare parte din bugetele de IT ale companiilor mari vor fi alocate anul acesta proiectelor care contribuie la dezvoltarea companiilor, si nu doar proiectelor care urmaresc realizarea de economii.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.