Vodafone Romania a lansat serviciile de telefonie fixa pentru persoane fizice si companiile mici si mijlocii prin oferta "Vodafone Acasa", cu un abonament lunar de minimum patru dolari.
Vodafone Romania vrea o felie si din telefonia fixa Liliana Solomon, CEO al Vodafone Romania, a explicat ca decizia companiei de a lansa telefonia fixa pentru segmentul rezidential a fost luata dupa efectuarea unui studiu la nivel global care arta ca peste 75% din clientii Vodafone ar fi dispusi sa se aboneze si la servicii de telefonie fixa al acestui brand.

Serviciile "Vodafone Acasa" sunt disponibile la nivel national in tota aria de acoperire a retelei GSM Vodafone Romania. Pretul unui abonament porneste de la patru dolari pe luna si un tarif unic de 0,05 dolari pe minut. in acest moment sunt diponibile patru tipuri de abonamente, "Vodafone Acasa", "Vodafone Acasa 75 +" la tariful de 7 dolari pe luna, , "Vodafone Acasa150 +" la tariful lunar de 10 dolari pe luna si "Vodafone Acasa Ore Favorite" ce include pana la 300 minute gratuite pentru convorbiri in reteaua fixa Vodafone si 300 minute gratuite pentru apeluri in alte retele fixe nationale.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.