YouTube lanseaza site-uri locale in Brazilia, Franta, Irlanda, Italia, Japonia, Olanda, Polonia, Spania si Marea Britanie

YouTube, LLC, cel mai popular operator folosit de comunitatea video online pentru a descoperi, urmari si distribui continut original, a anuntat astazi ca se lanseaza la nivel international.

Versiuni locale ale YouTube sunt acum disponibile in Brazilia, Franta, Irlanda, Italia, Japonia, Olanda, Polonia, Spania si Marea Britanie. Anuntul de astazi este un prim pas catre localizarea completa a site-urilor Youtube in fiecare din cele 9 tari.

In cadrul acestei prime etape, fiecare site este complet tradus, avand pagini de start si functii de cautare locale. Cu timpul, fiecare site local va beneficia de o experienta integral "locala", care va permite o ierarhizare a clipurilor video si comentarii realizate in functie de specificul tarii respective, si va oferi sectiunile Video, Channel, Categories si Community.

Click here to find out more!
"Clipurile video sunt universale si permit oamenilor din intreaga lume sa comunice si sa faca schimb de idei. Odata cu anuntul nostru de astazi, ne extindem platforma deja disponibila la nivel global facand-o si mai relevanta pentru comunitatile noastre locale," a declarat Chad Hurley, co-fondator si CEO al YouTube


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.