Grupul Nokia, care este cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, a dezvaluit luni trei noi modele de telefoane mobile, precizand ca lansarea acestor modele va duce la majorarea cotei de piata pe plan global, estimata momentan la 36%

Nokia a dezvaluit trei modele noi de telefon mobil Printre modelele lansate se numara Nokia 6267, un telefon cu abilitati multimedia ce foloseste tehnologie 3D, Nokia 3500 Classic, un model "cu stil", beneficiind de caracteristici traditionale si modelul Nokia 6121 clasic, un telefon cu abilitati de navigare mai rapida pe internet, cu optiuni de download.

Firma finlandeza a vandut in primul trimestru al 2007 aproximativ o treime din telefoanele mobile comercializate pe plan mondial, urmata indeaproape de rivalul american Motorola Inc.

Vice-presedintele Nokia pentru regiunea Asia-Pacific, Urpo Karjalainen, a declarat ca lansarea acestor trei modele va ridica pana la 26 numarul total al telefoanelor mobile noi lansate de Nokia in 2007.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.