Lansarea suitei Adobe Integrated Runtime, ce permite crearea de aplicatii software care pot rula atat intr-un spatiu virtual – pe Internet, cat si pe calculatorul de acasa, subtiaza si mai mult granita dintre software-ul online si cel pentru desktop.
Adobe systems a lansat la mijlocul saptamanii trecute versiunea beta a aplicatiei Adobe Integrated Runtime (sau Appolo), care permite dezvoltatorilor sa realizeze o serie de aplicatii complexe ce pot rula pe Internet, fara a mai fi nevoie ca utilizatorul sa instaleze ceva pe calculatorul personal, existand totusi posibilitatea folosirii lor si in mediul offline, pe PC.

O data cu Appolo a fost prezentat si produsul Flex 3, o alta suita de aplicatii care permite crearea de "Rich Internet Applications" (RIA) folosind tehlogia Flash. Noutatea absoluta in cazul produselor create cu ajutorul acestor aplicatii este ca vor avea o singura versiune care va putea functiona atat pe sisteme care folosesc sistemul de operare Windows, cat si pe cele cu OS X sau Linux.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.