UPC Romania a achizitionat furnizorul de internet Sebmar din Focsani, ca urmare a strategiei de dezvoltare a companiei pe piata romaneasca de comunicatii prin cablu

UPC a iesit din nou la cumparaturi Prin aceasta achizitie, UPC Romania adauga aproximativ 2.000 de clienti la cei peste 1.400.000 pe care ii are in prezent. La sfarsitul primului trimestru, UPC Romania avea 133.000 de clienti de internet.

Valoarea tranzactiei nu a fost data publicitatii.

Compania este unul dintre cei mai puternici frunizori de servicii Triple Play - televiziune, internet si telefonie, extinzandu-si constant gama serviciilor si produselor oferite, ca urmare a achizitionarii treptate a unor retele locale de comunicatii prin cablu.

Cea mai importanta achizitie a UPC Romania a fost Astral Telecom odata cu alte 13 companii in anul 2005. In 2006, compania a anuntat finalizarea procesului de fuziune prin absorbtie cu societatile din grupul Astral.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.