Flickr, site-ul de photo-sharing detinut de Yahoo, va putea fi accesat in sapte limbi internationale, exceptand engleza, anunta PC World.

Flickr, disponibil in sapte limbi internationale Flickr a fost infiintat in urma cu 3 ani in Vancouver, Canada, de catre cuplul (sot si sotie) Caterina Fake si Steward Butterfield.

Conform ultimelor estimari, mai mult de jumatate din utilizatorii site-ului sunt din afara Statelor Unite. Ca urmare a acestui fapt, Flickr a decis sa introduca noi versiuni ale site-ului in franceza, germana, coreeana, italiana, portugheza, spaniola si chineza traditionala, urmand sa extinda proiectul pe viitor. Un site Flickr in japoneza, in parteneriat cu Yahoo Japan, este inca in constructie.

"Acestea sunt pietele in care activeaza Flickr", a declarat Buterfield intr-un interviu recent, adaugand ca e constient de intarzierea serviciului in afara continentului american.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.