Pe masura ce majoritatea motoarelor de cautare continua sa depuna eforturi pentru eliminarea link-urilor suspecte, sansele de a intalni un site construit cu rea intentie prin folosirea acestora a scazut la patru procente in mai, se precizeaza intr-un raport publicat de SiteAdvisor, un subsidiar al companiei de securitate McAfee.
Raportul ia in considerare cele mai cunoscute cinci motoare de cautare (Google, MSN, Yahoo, AOL si Ask), care acopera 93% din totalul cautarilor pe Internet, si a descoperit ca numarul de rezultate ce trimiteau la site-uri web riscante a scazut la 4%, comparativ cu 5% in anul anterior. Imbunatatirea provine in principal din verificarile link-urilor sponsorizate pe care motoarele de cautare le promoveaza contra cost. In acest an, 6,9 % dintre aceste link-uri erau considerate riscante, comparativ cu 8,5 % cu un an in urma.


Despre autor:

Sursa: Gecadnet.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.