Transmisia live pe internet realizata de TVR a fost desemnata de fanii Eurovision Song Contest 2007 si de vizitatorii site-ului Eurowebbys.com drept cea mai buna transmisie pe internet a unei selectii nationale in cadrul competitiei Eurowebby Awards, potrivit unui comunicat al SRTv.
Site-ul TVR, www.tvr.ro, a fost nominalizat, totodata, printre cele mai bune patru site-uri oficiale dedicate competitiei Eurovision Song Contest 2007. "Rezultatele finale, reflecta voturile a aproape 500.000 de internauti care si-au marcat propriile preferinte de pe shortlist-ul oferit de primii 7.500 de fani", se mai arata in comunicatul Departamentului de Comunicare al Societatii Romane de Televiziune (SRTv).

La competitia Eurowebby Awards au participat toate site-urile dedicate festivalului Eurovision Song Contest. Premiile au fost create pentru a incuraja site-urile dedicate Eurovision si actiunile ce au loc in jurul acestui eveniment.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.