Vodafone este interesat sa cumpere operatorul spaniol de telefonie si internet Jazztel, iar purtatorii de cuvant al Vodafone au declarat ca firma analizeaza orice optiune disponibila pentru a putea oferi servicii de internet in banda larga in Spania.

Vodafone s-a numarat printre companiile care au licitat alaturi de Orange pentru furnizorul spaniol de internet Ya.com, detinut de Deutsche Telekom, potrivit editiei de miercuri a Dow Jones Newswires.

Gigantul german a scos Ya.com la vanzare in luna martie, alaturi de alte active pe care nu le considera esentiale, ca parte a unei strategii de a revigora principala companie din grup, care s-a confruntat cu o concurenta in crestere, in timp ce costurile salariale au diminuat profitul.

Conform surselor citate de Dow Jones Newswires, Orange a facut o oferta mai mare decat Vodafone pentru Ya.com, iar discutiile pentru finalizarea tranzactiei dintre Orange si Ya.com se afla in stadiu avansat.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.