Motorul de cautare Google a lansat ieri o noua versiune a platformei sale, care permite integrarea pe acceasi pagina a rezultatelor cautarilor text, video sau cartografice. Fiind numita "Universal Search", noua versiune este accesibila pe adresa www.google.com, cea mai utilizata din lume

Grupului Google i-au trebuit doi ani pentru a unifica pe o sigura pagina sursele care raspundeau cautarilor pe categorii distincte, precum serviciile de stiri sau de cautare de fotografii, a explicat Google cu ocazia unei conferinte de presa tinuta la sediul din California.

In mid concret, noua pagina prezinta categoriile traditionale "web", "images" sau "videos", dar acestea sunt mutate in coltul din stanga sus al paginii principale. Prin intermediul spatiului de cautari, utilizatorul ajunge pe o pagina cu rezultate care reuneste categorii diferite de documente.

"Intr-o anumita masura, aceasta noua versiune reprezinta o dubla recompensa pentru noi", a declarat unul din cei doi co-fondatori ai Google, Serghei Brin.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.