ClickNet va gazdui platforma GetLoaded, unde utilizatorii pot incarca singuri continut, iar lansarea oficiala a aplicatiei multimedia va avea loc saptamana aceasta, in cadrul CERF

Romtelecom mizeaza pe o noua aplicatie multimedia online GetLoaded este este al doilea proiect major de continut online lansat de Romtelecom, la mai putin de o luna dupa MTV on Demand. Conform unor studii realizate de Romtelecom si Sector 7, agentia cu care a colaborat pentru realizarea proiectului, GetLoaded este mediul tinerilor intre 16 si 25 de ani, care gasesc in Internet principala sursa de informare pentru lucrurile si activitatile care ii definesc.

In perioada de testare a GetLoaded, peste 1500 de persoane au trecut zilnic pragul virtual al acestei aplicatii. Unii utilizatori s-au inregistrat deja, expunandu-si online preocuparile. in acest moment sunt disponibile aproximativ 40 de clipuri video educative, cu stand-up comedy, sporturi exteme, dar si animatie, parodii sau clipuri muzicale.

"GetLoaded este un proiect dedicat in special celor foarte tineri, care fug de canoane, cred cu tarie in non-conformism, in neconventional. Ei sunt capabili sa isi aleaga singuri idolii si sa-si defineasca realitatea in care vor sa traiasca, iar ClickNet este este cea mai potivita maniera prin care tinerii pot fi ceea ce vor, conectandu-i la ceea ce ii intereseaza cu adevarat", a declarat directorul de Comunicare-Marketing al Romtelecom, Alfred Borcan.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.