Denumit Retea metropolitana de fibra optica a municipiului Bucuresti pentru telecomunicatii, acest proiect ar fi trebuit dezvoltat in parteneriat public-privat, iar lucrarile erau programate sa inceapa in primavara acestui an.

Numai ca la finele lunii ianuarie, Primaria Bucuresti a anuntat ca licitatia pentru desemnarea executantului retelei de fibra optica la nivelul Capitalei va fi reluata, intrucat ofertantii nu au respectat cerintele minimale impuse in documentatie. De aceea, municipalitatea Capitalei va publica saptamana viitoare anuntul de licitatie pentru desemnarea executantului retelei de fibra optica din Bucuresti. Pana pe data de 4 mai, documentatia va fi prezentata primarului general al Capitalei pentru a fi semnata, iar pe 7 mai anuntul va fi publicat in "Monitorul Oficial" al Romaniei si al Uniunii Europene.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.