BenQ planuieste sa isi schimbe numele in Jia Da Corporation si sa infiinteze o noua companie care va prelua marca BenQ, pentru a separa divizia de echipamente fabricate pentru alte companii de cea a produselor realizate sub nume propriu.
Presedintele consiliului de administratie, K.Y.Lee, a explicat ca produsele sub marca proprie reprezinta acum doar 30% din afacerile companii, restul venind de pe urma serviciului care ofera capacitate de productie pentru Dell, HP si alte companii americane, a anuntat site-ul IDG, consultat de NewsIn.

Corporatia BenQ are trei grupuri principale de afaceri - Digital Media, Mobile Communication si Integrated Manufacturing Service. Marca BenQ va fi utilizata in continuare pentru produse din grupurile Digital Media si Mobile Communication, care includ televizoarele LCD, monitoarele, perifericele pentru PC si telefoanele mobile.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.