Microsoft Corp., incercand sa atinga obiectivul propus de a dubla numarul utilizatorilor de computere din lume pana in 2015, pana la doua miliarde de persoane. a promis sa reduca pretul aplicatiilor cumparate de guvernele din statele in curs de dezvoltare, relateaza NewsIn.

Presedintele Microsoft, Bill Gates, a anuntat acest program cu ocazia unei conferinte tinute joi la Beijing. grupul american a precizat ca planuieste sa ofere guvernelor un pachet de aplicatii denumit Microsoft Student Innovation Suite pentru suma de trei dolari, guvernele urmand a folosi aceasta suita de aplicatii pentru a dota sistemul de educatie.

Acest pachet, ce va fi disponibila incepand cu a doua jumatate a anului 2007, va include sistemul de operare Windows Xp Starter Edition, MicrosoftOffice Home and Student 2007, Windows Live Mail precum si alte programe.

"Acesta nu este un efort filantropic, ci doar o strategie de afaceri", a declarat un vice-presedinte al Microsoft, Orlando Ayala intr-un interviu acordat inainte de anuntul oficial facut de Bill Gates.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.