Cosmote da posibilitatea de a initia convorbiri gratuite intre angajatii companiilor care achizitioneaza pachetul Cosmote Business cu extraoptiunea Business Group, solutie de comunicare care include opt planuri tarifare.

Planurile tarifare includ intre zece si o mie de minute nationale si au fost stabilite in functie de destinatia apelurilor. De asemenea, Cosmote Business beneficiaza si de extra optiunea Business Group care ofera companiilor, indiferent de marime, convorbiri nelimitate si gratuite intre angajati, indiferent de ora sau zi. Taxa lunara pentru aceasta extraoptiune difera in functie de abonamentul ales si se incadreaza intre zero si zece euro.

Tarifele percepute sunt de 0,06 euro/minut pentru apelurile efectuate catre retelele Cosmote si Romtelecom, in afara numarului de minute inclus in abonament, precum si acces la o serie de extra-optiuni de voce, SMS si MMS.

"Pachetele Cosmote Business sunt destinate companiilor care isi doresc o gestionare mai eficienta a costurilor de comunicare si in acelasi timp, sa ofere angajatilor posibilitatea unica pe piata sa comunice intre ei nelimitat si gratuit", a declarat managerul departamentului de dezvoltare produse si servicii, Adrian Florea. Cosmote este in proces de dezvoltare a serviciilor in paralel cu extinderea si modernizarea retelei de acoperire, extinderea lantului de magazine de retail la nivel national si dezvoltarea pachetelor de comunicare pentru companii.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.