Grupul britanic Vodafone Group Plc a declarat ca presiunile legislative si cele legate de competitivitate ce afecteaza operatiunile sale europene vor continua sa fie resimtite in cursul acestui an, facand necesar un control strict al costurilor.

"Vodafone este confruntat cu provocarea constanta legata de scaderea preturilor pe fondul concurentei acerbe si cu presiunile legislative in ceea ce priveste costul convorbirilor si al serviciului de roaming in Europa", a declarat cel mai mare operator de telefonie mobila din lume, cu o zi inainte de o intalnire cu investitorii, in care va prezenta rezultatele financiare obtinute in Germania si Marea Britanie, informeaza NewsIn, citand Reuters.

Aceste doua piete sunt cele mai mari si cele mai dure piete pe care activeaza Vodafone, caracterizate prin concurenta acerba, presiuni legislative si reducerea constanta a preturilor, ce afecteaza profitul si cresterea companiei.

Veniturile obtinute de Vodafone prin serviciile oferite pe piata britanica au crescut cu 4,8% in ianuarie si februarie, depasind nivelul mediul inregistrat in al treilea trimestru al anului fiscal curent, cand venitul a crescut cu 3,3%.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.