eTelecom, cel mai mare magazin virtual dedicat segmentului telecom, a realizat in primul trimestru o cifra de afaceri de peste 100.000 euro

"Rezultatele pozitive pe care le-a inregistrat magazinul in primul trimestru al acestui an au depasit cu mult asteptarile noastre. Acest lucru nu ne face decat sa credem ca strategia noastra de afaceri a fost bine gandita si ca profesionalismul de care am dat dovada precum si calitatea impecabila a serviciilor a fost apreciata de catre clientii nostri.

Target-area exacta si orientarea catre un anumit segment al pietii - cel corporate - au dat roade, consolidandu-se in acest fel relatii durabile cu clientii care beneficiau si pana acum de solutiile si serviciile companiei. Solutionarea rapida a comenzilor si calitatea produselor a imbunatatit si rezultatele in segmentul consumer, echipa IT&C a companiei acordand si consultanta", a declarat Andreea Chirciu, director executiv la European Telecom.

European Telecom, integrator local de solutii telecom, a lansat magazinul virtual "etelecom.ro" - conceptul one-stop-shop, la inceputul lunii decembrie 2006, ca o completare a portofoliului de solutii si servicii.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.