Producatorul de aplicatii software de contabilitate Ciel Romania a inregistrat in 2006 o cifra de afaceri de un milion de euro, pentru anul 2007 fiind estimata o crestere pana la 1.3 milioane euro, principalul motiv al acesteia fiind modificarile legislative care s-au facut dupa aderarea Romaniei la UE.
In ceea ce priveste profitul pentru anul trecut, Dan Damian, general manager al Ciel, a declarat pentru Wall-Street ca acesta a fost cu 10-20% mai scazut decat in 2005, cand profitul a ajuns la 260.000 de euro. "Asta s-a intamplat din cauza numarului mare de angajari facute, avem nevoie de oameni foarte bine pregatiti, pentru a face fata intrarii pe piata autohtona a unor companii mari precum Microsoft".

Schimbarile legislative care au intervenit pe parcursul anului 2006, au influentat afacerea Ciel. "La o aplicatie scoatem 2-3 update-uri anual, s-a intamplat insa ca la una dintre aplicatii sa facem in doua luni 7 update-uri, din motive legislative", a spus reprezentantul companiei, in cadrul unei conferinte de presa.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.